어제 점심에 먹은 비빔밥은 온갖 반찬을 섞어서 먹었습니다.
추석 때 만들었던 고사리, 도라지 등등 고추장과 슥슥 비벼 먹었습니다.
반찬으로는 생양파와 그리고 청양고추뿐~~
알싸한 맛이 일품이지요~!
비빔밥은 우리나라 전통음식이죠. 한 가지 아쉬운 점이 있다면 계란 프라이를 올렸어야 했는데.... 조금 아쉬웠어요.
The bibimbap I had for lunch yesterday was mixed with all kinds of side dishes.
I mixed vegetables such as bracken and bellflower roots made during Chuseok (Korean holiday) with red pepper paste.
As side dishes, only raw onions and cheongyang peppers (red pepper variety)~~
Spicy, sweet, and savory flavors are mixed together, so the taste is excellent!
Bibimbap is a traditional Korean food. If there is one thing that I regret, I should have put fried eggs... It was a little disappointing.(My family tradition)
- 저자
- 전지영, 한알
- 출판
- 리스컴
- 출판일
- 2010.09.10
영어로 소개된 책도 있네요~ 우리집 음식과는 살짝 다른 느낌이죠??
전 집에서한 대접에 비벼먹는 비빔밥이 더 좋아요~~
There are books introduced in English, too It's a little different from our food, right?
I prefer bibimbap mixed with one bowl at home~~
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지금 까지 맛있는 저의 비빔밥 이야기였습니다.
오늘 비빔밥 어때요?
That was my delicious Bibimbap story.
How about eating bibimbap today?
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