아침에 사과는 약이고 밤에는 독이라고 하지요?
저는 아침마다 사과를 매일 먹는 답니다. 오래된 습관이에요
아삭아삭한 식감에 새콤달콤한 맛을 참으로 좋아한답니다.
사과 색깔 보이시나요, 이번에 사 온 사과는 색깔 또한 일품이네요.
개인적으로 껍질은 깎지 않고 깨끗이 씻어서 함께 먹는 것을 좋아합니다.
Apple is medicine in the morning and poison at night, right?
I eat apples every morning. It's an old habit
I really like the crunchy texture and the sweet and sour taste.
Can you see the color of the apple, the color of the apple I bought this time is also excellent.
Personally, I like to wash the skin clean and eat it together without peeling it.
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그리고 새우 볶음밥입니다. 건강한 현미밥에 양파 호박 그리고 새우를 함께 넣어서 볶았지요 물론 계란을 풀어서 함께 하는 것도 잊지 않고요
And shrimp fried rice. I fried healthy brown rice with onion, pumpkin, and shrimp Of course, I won't forget to beat the eggs together
다른 방향에서도 한컷~!
A cut from another direction!
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마지막 한 숟가락까지 싹싹 먹었습니다.
간편하게 먹을 수 있고 아이도 좋아해서 자주자주 해 먹는데요 재료에 따라 살짝살짝 바뀌는 맛이 매번 새롭습니다.
여러분도 한번 해 드셔 보세요 아주 맛난답니다.
I ate the last spoonful.
It's easy to eat and I like kids, so I make it often The taste that changes slightly depending on the ingredients is new every time.
You should try it, too It's very delicious.
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새우볶음밥 레시피
1) 재료
1. 칵테일 새우 50g
2. 밥 밥 1 공기(200g)
3.1/10개(20g)
4. 달걀 1개(50g)
5. 식용유 4큰술(60ml)
6. 소금
7. 굴소스 1/2큰술(5g)
8. 후춧가루
9. 청피망 1/5개(20g)
*재료는 취향껏*
2) 요리법
1. 달군 팬에 식용유 3큰술을 두르고 밥, 소금 약간을 넣고 밥을 볶아 접시에 덜어둔다.
2. 새우는 끓는 물에 살짝 데친다. 청피망, 양파는 굵게 다진다. 볼에 달걀을 넣고 잘 푼다.
3. 달군 팬에 식용유 1/2큰술을 두르고 달걀물을 부어 스크램블 에그를 만들어 접시에 덜어둔다.
4. 달군 팬에 식용유 1/2큰술을 두르고 새우, 청피망, 양파, 소금 약간, 후춧가루 약간을 넣고 볶다가 스크램블 에그를 넣고 볶는다.
5. 볶아둔 밥과 굴소스를 넣고 골고루 섞어가며 볶는다. 불을 끄고 골고루 버무린다.
Shrimp fried rice recipe
1) Ingredients
1. Cocktail shrimp 50g
2. 1 bowl of rice (200 g)
3.1/10 pieces (20 g)
4. 1 egg (50g)
5. 4 tablespoons cooking oil (60 ml)
6. Salt
7. 1/2 tablespoon oyster sauce (5g)
8. Pepper powder
9. Green bell pepper 1/5 (20g)
*Ingredients to your taste*
2) a recipe for
1. Put 3 tablespoons of cooking oil in a heated pan and stir-fry rice with a little bit of salt and put it on a plate.
2. Blanch the shrimp slightly in boiling water. Chop green bell pepper and onion into thickly. Beat the eggs in a bowl and whisk well.
3. Pour 1/2 tablespoon cooking oil into a heated pan and pour egg water to make scrambled eggs and put them on a plate.
4. Pour 1/2 tablespoon cooking oil on a heated pan and stir-fry shrimp, green bell pepper, onion, a little salt, and a little pepper powder, then add scrambled eggs and stir-fry.
5. Add the fried rice and oyster sauce and stir-fry them while mixing them evenly. Remove from heat and mix evenly.
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